| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ciekawska baron dyskusji
Dołączył: 27 Cze 2007 Posty: 237 Skąd: kraina wyżyn i lessowych wąwozów
|
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 12:18 pm Temat postu: Czy coś się dzieje z kamerkami? |
|
|
Coś się dzieje z kamerkami czy tylko ja zostałam wykluczona ( ku uciesze co niektórych) z grona kamerkowiczów Już drugi dzień nie moge wejść pod kamerki wyświetla się mi jakiś napis...parse error.....etc .. _________________ ciekawska ale czy wścibska..zdecydowanie nie!!! |
|
| Powrót do góry |
|
P_A nadprzeciętnie gadatliwy

|
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 1:00 pm Temat postu: |
|
|
Witaj ciekawska. Kamerki nie działają dla mnie też (najpierw znikły wpisy, potem obraz). Nie ma też linka z google.
Przykre jest, że tu na Forum nikt nam nie napisał co się dzieje.
Pozdrawiam TWA i KMN i innych zaniepokojonych. |
|
| Powrót do góry |
|
ciekawska baron dyskusji
|
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 1:25 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki P_A , troszkę mi ulżylo .Myślałam ,że mnie wykluczono z kamerkowego grona i prawdę mówiąc trochę mnie to zmartwiło.
Fotone , admin co się dzieje z kamerkami? _________________ ciekawska ale czy wścibska..zdecydowanie nie!!! |
|
| Powrót do góry |
|
Marzenka nadprzeciętnie gadatliwy

|
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 7:39 pm Temat postu: |
|
|
Szkoda chciałam dzisiaj opisać troszkę historii mojej rodziny z 1918roku a tu ZONG kamerki nie działają nie mogę popatrzeć na mój kochany ryneczek co się na nim dzieje?
Pozdrawiam fotone.  |
|
| Powrót do góry |
|
bramcio Kanclerz Koronny

|
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 7:57 pm Temat postu: |
|
|
| To napisz Marzenko na forum, temat załóż czy znajdź podobny w zakresie, w dodatku po napisaniu można przeczytać, zrobić edycje po umieszczeniu jakby jaki błąd się zdarzył, czy dopisać frazę albo zdanie dla jasności, a w dodatku rzecz będzie dłużej dostępna, pod kamerkami zaraz zniknie w archiwum i kto tam będzie grzebał nie mając klucza tematycznego i przy tak dużej niechęci do zaglądania tam w ogóle, ze względu na dominantę banalności wpisów. Pozdrowienia i do dzieła. |
|
| Powrót do góry |
|
Tadek Kanclerz Koronny

|
Wysłany: Czw Lis 12, 2009 8:46 am Temat postu: |
|
|
No i nie posłuchała Marzenka i nie napisała. Może jednak? Nie bądź taka...
A obraz z kamer jest na głównej stronie, kamery działają nadal. Pisz, Marzenko, nie bądź taka... |
|
| Powrót do góry |
|
P_A nadprzeciętnie gadatliwy

|
Wysłany: Czw Lis 12, 2009 9:46 am Temat postu: |
|
|
Są, Tadku, owszem, trafiłam tam, ale tam nie mogę "skomentować" ni "pozdrowić".
Dołączam swoją prośbę: Marzenko, pisz, pisz, proszę
Pozdrawiam wszystkich z chwilowej przerwy w deszczu. |
|
| Powrót do góry |
|
styku Kanclerz Koronny

|
Wysłany: Pon Lis 23, 2009 6:45 pm Temat postu: |
|
|
na szczęście wszytsko wróciło do normy ).Tylko coś pod kamerkami pustawo a skoro już o pustakch mówię ruszmy coś grę w 3 słowa ).Pozdrawiam  _________________ Nie lekceważ tych ni wsi ni miast
Bo w nich jest każdego z nas
cząsteczka...................... Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
ciekawska baron dyskusji
|
Wysłany: Sro Gru 23, 2009 11:28 am Temat postu: |
|
|
Kamerki działają ale co się dzieje z ludźmi
Ten rok śmiało można wykreślić z archiwum ..to straszne co się wyprawia pod kamerkami.Zebrało się tam dziwne towarzystwo wzajemnej antypatii.
Kiedyś nazwano grupę TWA i miało to być złośliwe określenie , nas udzielających się pod kamerkami a stało się to naszym hasłem wywoławczym. Pod kamerki zaglądałam z wielką przyjemnością i nawet gdy się spieraliśmy to nie tak jak teraz, miało to jakiś sens, poziom.
Nie jestem tchorzem , nie boję się bronić swoich poglądów ale czy to ma sens spierać się z.....no z kim, nie wiem mimo że poznalam osobiście.Puentą dyskusji staje sie jakiś prostacki wierszyk o suce i czy warto rozmawiać z kimś takim....NIE.Mam żal do pewnej osoby.....ona powinna wiedzieć, zresztą powiem jej to osobiście.Żal mi opuszczać kamerki ,ale jest jeszcze forum i tu mam nadzieję ,że duch TWA jeszcze będzie trwał. _________________ ciekawska ale czy wścibska..zdecydowanie nie!!! |
|
| Powrót do góry |
|
ciekawska baron dyskusji
|
Wysłany: Sob Sty 23, 2010 12:40 pm Temat postu: |
|
|
Kurcze jednak szkoda mi kamerek a to co się teraz dzieje( wlaściwie to nic się tam nie dzieje) to żenada, dno najgorsze jakie można sobie wyobrazić.Gdzie jest tu miejsce dla miłośników Kazimierza a jednak żal , wielki żal  _________________ ciekawska ale czy wścibska..zdecydowanie nie!!! |
|
| Powrót do góry |
|
Tadek Kanclerz Koronny

|
Wysłany: Sob Sty 23, 2010 1:15 pm Temat postu: |
|
|
Spoko, siema i pozdro! Nie przejmuj się, na święta zaś będzie ryba! Popatrzeć na Kazimierz w kamerce zawsze można, poczytać można, ale nie trzeba, to samo jest z pisaniem. Świat na szczęście się nie wali, może nadejdą lepsze czasy.
A na wystawie fotograficznej z Marzenką już byłyście? |
|
| Powrót do góry |
|
ciekawska baron dyskusji
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 11:57 am Temat postu: |
|
|
No tak niejaka "mieszkanka" dokonała dzieła i kamerki osiadły na dnie.
Chyba to dobrze ponieważ teraz mogą się tylko z tego dna wydostać lub zginąć a ja mam nadzieję,że jednak przetrwają i być może wrócą do dawnej świetności. _________________ ciekawska ale czy wścibska..zdecydowanie nie!!! |
|
| Powrót do góry |
|
Tadek Kanclerz Koronny

|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 2:17 pm Temat postu: |
|
|
Ferie się skończą i sie uspokoi, na szczęście żadna pierdoła nie jest w stanie popsuć obrazu z kamer, więc mozna patrzeć nie czytając głupot pod spodem.
A to kolejny kwiatek: Tygodzień
 |
|
| Powrót do góry |
|
|